Tavaszi tábor gyerekeknek a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában
Egyszer volt, hol nem volt… - kalandozások az őskortól a reformkorig - Múzeumi Tavaszi tábor gyerekeknek a BTM Vármúzeumban 2025. április 22-25. között. Előzetes regisztráció szükséges!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Tavaszi TÁBOR a BTM Vármúzeumban 2025
Hogyan élt és mit evett az őskori ember?
Mit viseltek a Kárpát-medencében élő egykori népek?
Mi volt Mátyás király kedvenc étele?
Milyen volt az élet a reformkorban és milyen titkos nyelven kommunikáltak a szerelmesek a bálokon?
Kalandozzunk el különböző történelmi korszakokba, és ismerjük meg az akkor élt emberek szokásait, mindennapjait!
Nyomozzunk, játsszunk, és fejtsük meg együtt a régi idők titkait a múzeum tárgyainak segítségével!
A tábor során a sok-sok játék mellett minden nap kézműves foglalkozásokkal is készülünk.
Időpont: 2025. április 22–25. / 9:00-16:00
Reggeli érkezés: 8:30-9:00 között
Délutáni távozás: 16:00-16:30 között
Ajánlott korosztály: 6-10 év
Helyszín: Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum, 1014 Budapest, Szent György tér 2., Budavári Palota ‘E’ épület
Részvételi díj: 40.000 Ft/fő/4 nap
(A részvételi díj napi egyszeri meleg ebédet, illetve az egyik napra tervezett kirándulás során szendvicsebédet tartalmaz.)
Maximum létszám: 15 fő
A tábort minimum 6 gyermek részvétele esetén indítjuk.
A tábort vezeti: Borzsák Réka, Szundi Anett és Berecz Mátyás múzeumpedagógusok
A programon csak előzetesen jelentkezők vehetnek részt.
Jelentkezési határidő: 2025. április 11. 12:00
További ajánlataink
2025.01.01. - 2025.12.31. | |
2025.01.01. - 2025.12.31. | |
2025.01.01. - 2025.12.31. | |
2025.02.01. - 2025.05.04. |
Rákóczi Restaurant és Taverna Családi Vendéglő
Az étterem a hagyományos reform és magyar konyha remekeit kínálja. Különös hangsúlyt fordítunk a korszerű táplálkozással kapcsolatos előírások betartására. Vegetáriánus ételeink, a magyar specialitások között egyaránt megtalálható.
Sejribizli
Fenntartható kávézó és szezonális bisztró konyha.
Sessions Étterem
Modern bisztró Budapest színházi negyedének közepén, mindössze pár perc sétára az Andrássy úttól, a legjobb magyar és nemzetközi tradíciók inspirálta fogásokkal. A Sessions a Hard Rock Hotel Budapest étterme.
Szabad Bisztró Budapest
A Szabad Bisztró Budapest első, kizárólag növényi alapanyagokat használó gasztrokocsmája. Vegán bárételekkel, a`la cart étlappal, változatos séf ajánlatokkal és hétköznapokon vegán napi ebédmenüvel várunk. Itallapukon prémium röviditalokat, kisüzemi cseh és lengyel import söröket, magyar ...
The Box Donut Budapest
Receptjeik kidolgozása során nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi, de természetes ízek és az egészség harmóniájára. Minden fánk egyedi, kézzel készített finomság, amelyet szeretettel készítenek.
The Planteen Étterem Budapest
Küldetésük, hogy őrülten finom ételeket kínáljanak, amelyek egészségesek vásárlóik számára, és fenntarthatóak bolygónkon. Naponta változó menü, heti indiai ételek, a rajongók kedvenc heti ajánlatai, gluténmentes opciók, szezonális alapanyagok. Házi készítésű desszerteket, különleges kávékat, teákat is ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!