Tarcali Bűbájos Hétvége 2025. Tokaj-Hegyalja korai, meghitt minifesztiválja
TARCAL VISSZAVÁR MINDENKIT! Tokaj-Hegyalja korai, meghitt minifesztiválja a borvidék legdélibb falvában, Tarcalon. Épp zsendül, zsong a mindenség, illatozik fa, fű, virág, aszú, szamorodni. Évszázados épületek között sétálva lehet a világ legjobb édes borait kóstolni a borászok társaságában, miközben árad a zene és pezseg a kultúra. Május első hétvégéjén ismét megannyi bűbáj járja át Tarcal évszázados épületekkel körülölelt utcáit. Zamatos borok, és finom falatok. Tartsatok velünk a Tokaj-Hegyaljai borvidék szívébe, ahol nemcsak a hangulat pezseg, hanem bizony, a termelője úgy irányítja, akkor néha a borok is!
Tarcali Bűbájos Hétvége 2025
2025. június 6-9.
2025-ben a Pünkösdi hosszú hétvégén tartjuk a Bűbájos Hétvégét!
Még több, még színesebb, még hosszabb!
A programokat folyamatosan tesszük közzé.
Az alapok a régiek: jó borok, kultúra, top gasztró, családias hangulat.
Forrás: Szervezők
2025.06.06. - 2025.06.09. |
További ajánlataink
2025.06.06. - 2025.06.09. |
Seven Hills Distillery Bodrogkisfalud
A Seven Hills Distillery egy kis kézműves gin és whisky lepárló Tokaj-Hegyalján, ahol csodálatos természeti környezetben készítjük prémium kisszériás párlatainkat. Egészséges maximalizmussal a tökéletességre törekszünk, és nem is érjük be kevesebbel. Egyesítjük a tokaji borvidék hagyományait és ...
Szarka Vendégház és Pince Mád
Célunk az olyan természethű borok készítése, melyek a mádi területekre jellemző karakteres, ásványos, határozott savkarakterrel rendelkező ízvilágot bemutatják. Bisztrónk a pince referencia étterme, melyet azért hoztunk létre, hogy a pincészet borait méltóképpen bemutathassuk, ugyanis hiszünk abban, hogy ...
Szepsy Pincészet Mád
Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb ...
T E R R A P O L I S - vendégasztal és kert Tarcal
Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.
TR Művek
A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár ...
Takács Szőlőbirtok és Pincészet Mád
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! ...
Tokaj Kikelet Pince & Ízműhely Tarcal
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van ...
Tokaj Zöld Birtok
Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.
Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok
A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi ...
Tokajicum Borház
Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!