Vendéglátás
PROGRAMHELYEK
Bécsikapu Étterem Kőszeg
A kőszegi vár tövében elhelyezkedő éttermünk, várja a turistákat az év minden napján. Középkorias hangulat, ízletes étkek, apródok sürgése...
Béla Borászat Imrehegy
Borászatunk családi vállalkozásban működik Imrehegyen, mintegy 70 ha-on gazdálkodunk. Értékesebb fajtáink az olaszrizling, az irsai olivér, a cserszegi fűszeres, a kékfrankos, a zweigelt és a pinot noir. Családunk rendelkezik saját borpalackozó üzemmel. Káptalani pincészetünk épülete ma műemlékvédelem alatt ...
Béres Szőlőbirtok és Pincészet
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló ...
Bíboros Bár Eger
Egy igazi közösségi tér a belváros szívében. A zárt belvárosi udvar és a tágas két szint lehetőséget nyújt csendes baráti beszélgetésekre ugyanúgy, mint koncertek, diszkók és egyéb rendezvények megtartására.
Böne Vendégház és Borozó Tokaj
Tokajban, a Tokaj-hegyaljai borvidéken található vendégházunk és borozónk grillezési lehetőséggel ellátott kerttel, asztalitenisszel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit.
Cadeau Bonbon Manufaktúra
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat ...
Cadeau Bonbon Manufaktúra és Kézműves Cukrászda
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat ...
Cadran Pizzéria & Pub Ráckeve
Olasz, magyar és mexikói ételspecialitásokat kínálunk Ráckeve központjában, festői környezetben lévő pizzériánkban.
Cafe 57 Restaurant Budapest
Budapest első minimalista éttermeként, különleges fúziós menüt és egyedülálló alkotásokat kínálunk gyönyörű környezetben, a Rózsadomb szívében. A ’la carte menünk mellett három hetente megújuló „Séf ajánlattal” várjuk látogatóinkat. Étlapunkat rendkívüli és dinamikus ...
Cafe Mandala
A Cafe Mandalában beszélgetni másokkal egy finom kávé vagy egy különleges tea kíséretében gyógyító hatással van a lélekre.
PR-CIKKEK, HÍREK
Neked mennyit ér egy felejthetetlen gasztronómiai program?
Az étkezés több, mint pusztán az éhség csillapítása – egy gasztronómiai élmény képes összekötni az embereket, maradandó emlékeket teremteni, és érzékeinket új szintre emelni. Gondolj csak bele: milyen gyakran emlékszel vissza egy finom vacsorára egy különleges helyszínen, vagy arra a pillanatra, ... Bővebben
Ne csak fehér, zöld is legyen a karácsony!
A karácsony varázslatos időszak, a vásárok hangulatos fényekkel, finom illatokkal és egyedi ajándékokkal csábítják a látogatókat. Az ünnepi időszaknak azonban van kevésbé ragyogó oldala is: a hatalmas mennyiségű hulladék, amit elsősorban az egyszer használatos műanyag csomagolóanyagok okoznak. Egy ... Bővebben
Fine dining - Mi is az?
A fine dining egy olyan étkezési élményt jelent, amely a kulináris művészetek legmagasabb szintjét képviseli. Az ilyen éttermekben a gasztronómia nem pusztán étkezés, hanem egy átfogó tapasztalat, amely az étel minőségén, annak tálalásán, az atmoszférán és a kiszolgálás színvonalán alapul. Bővebben
A modern kemencékben rengetegféle finomság készülhet
Napjainkban divatba jött nemcsak a szabadtéri sütés-főzés, a grillezés, hanem a hagyományosnak számító kemencében történő sütés is, igaz, nem csupán a korábbi formában, hanem például modern pizzasütő kemencében. Bővebben
Összefér-e az ételrendelés és az egészséges életmód?
Az egészséges életmód egyik alappillére, hogy az elfogyasztott ételeket a szervezetünk számára megfelelő és egészséges ételekből válogassuk össze. Az alapvető téziseket szinte mindenki unalomig ismeri, hogy lehetőleg minél kevesebb legyen egy étkezésen belül a feldolgozott élelmiszer, valamint magas ... Bővebben
Édes csábítások kiállítása: Hűtővitrinek és süteményes pultok a cukrászdákban
Nemcsak cukrászdákban, hanem bármely más cukrászipari termékeket is forgalmazó kiskereskedelmi vendéglátóipari-egységekben szükség lehet a sütemények, szendvicsek biztonságos tárolására és vendégcsalogató, ízléses kiállítására. Segítünk átgondolni, milyen típus illeszkedik leginkább vállalkozása ... Bővebben
Az ételízesítő és annak típusai
Az ételízesítők már évtizedek óta fontos elemei a világ konyháinak. Igazán élvezetessé teszik az ételeket, amikhez hozzáadjuk, gazdagabbá, selymesebbé varázsolva az ízeket. A vasárnapi húsleves, a sült húsok és a főtt rizs is meghálálja a használatát. Lássuk, hogy mit is érdemes tudni az ... Bővebben
Ha whiskykóstolás, akkor Glencairn pohár – mutatjuk, hogy miért
Ebben a bejegyzésben habár whiskykóstolásról lesz szó, ellenben a folyékony tartalom helyett a Glencairn pohár hozzáadott értékére igyekszünk ráirányítani a figyelmet. Merthogy a whiskykóstolás kifogástalan minőségéhez igencsak sok múlik magán a pohárválasztáson. Bővebben