PROGRAMHELYEK
Spiegelberg Borpince és Borterasz
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. ...
Vadászkürt Panzió Étterem Sopron
Vadászkürt Panzióban barátságos, családias hangulat, stílusos egységesen berendezett szobák, az étteremben pedig remek ételek és kitűnő borok várják Önöket a Béke park mellett, Sopron zöld szívében!
Varga Vadászház
A falusi turizmus az ember találkozása a természettel. A falusi élet mindig is vonzotta az embert, aki szeretné újraépíteni a kapcsolatát a természettel, újra megismerni vagy megtanulni azt, amit az ősei tudtak, ismertek. A falusi ember ismeri a természetet, amiből a mai városi ember régen kiszakadt. ...
Barka Galéria Hotel és Étterem Tállya
Tállya ikonikus Szirmay kúriájában, a több mint 400 éves tölgyfakapu mögött a táj minden ízét kiélvezheti az utazó. A Barka Galéria és Hotel Étterem falai között a bor, a hagyományok és a gondosan készített ételek harmóniája mesél az élet szeretetéről.
Várkapitány Pincészet
A birtokközpont, a kétszáz éves Turul pince fölött épült - Makovecz Imre, Kossuth-díjas építész által tervezett - pincészet-vendégház, ide várják a vendégeket borkóstolásra előzetes bejelentkezés alapján. A másfél órás program során bemutatják a Somló történetét, a Somló-hegy egyedülálló természeti ...