ESEMÉNYEK
Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont programok 2025. Események, rendezvények, fesztiválok 2025. május 3. (szombat)
Budafoki Pincejárat
A Törley pezsgők története majdnem másfél évszázadra nyúlik vissza. Ezt a sokszínű, időnként nehéz, de egyúttal sikeres 140 évet mesélik el nekünk a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont népszerű programjai. Egyénileg érkező látogatók számára a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont megtekintése és a ...
Rosalia Borpiknik Budapest 2025 2025.05.29. (csütörtök) - 2025.06.01. (vasárnap)
A főváros legnagyobb nyárindító kerti partija, a Rosalia Borpiknik 2025. május 29. és június 1. között várja a borok szerelmeseit és az igazi kikapcsolódásra vágyókat, Budapesten. Felejthetetlen bulik, színvonalas kreatív gyerekprogramok a kínálatban többszáz féle rosé, pezsgő és habzó a számtalan ...
Belvárosi Bor- és Pezsgő Fesztivál 2025 Budapest. Junibor Ünnep 2025. június 4. (szerda) - 2025. június 9. (hétfő)
Újra összegyűjtjük az ország legjobb borászatait és pezsgő pincészeteit! A nyár egyik legnagyobb belvárosi boros eseményére várunk titeket az egyik legszebb budapesti helyszínen. Kiemelkedő bor és pezsgő kínálat a legjobb pincészetek részvételével, minőségi streetfood kínálat, jófej emberek, csodálatos ...
Fröccsözön Hajós 2025. Nyári pincenyitogató a Hajósi Pincefaluban 2025. június 28. (szombat)
Hol is lehetne a nyári hőségben a legjobban múlatni az időt, mint egy borospince mélyén...? Tarts velünk ezen a csodás nyári hétvégén, amikor a nyitott pincék mellett péntektől vasárnapig változatos programokon vehetsz részt! A főszerepben természetesen a pincék és a borok állnak, de ez alkalommal ...
PROGRAMHELYEK
Zsadányi Szőlőbirtok és Pincészet Tállya
A pincészet területei Tokaj-Hegyalján, Tállya legkiválóbb dűlőiben terülnek el, ahol főleg furmint és hárslevelű szőlőfajták találhatóak. Jelenleg 35 hektáron gazdálkodunk. A borkóstolókra előzetes bejelentkezés szükséges.
PR-CIKKEK, HÍREK
Ettől a teától egyikünk sem fog fázni!
Egy csésze forró, gőzölgő tea mindenkinek jólesik a téli hidegben. Azonban itt ne csak a hagyományos, vízzel és szárított növények áztatásával készülő italra gondoljunk, hisz manapság akad egy másik fajta “tea” is, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend! Bővebben