PROGRAMHELYEK
Bükki Kézműves Sajtmanufaktúra
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis ...
Chez Dodo macaron manufaktúra
A macaronok helyben készülnek kézzel, közvetlenül a kirakatban, így a vendégek és a kíváncsiskodók is láthatják ezt a csodaszép folyamatot. A kézzel festett akvarell kolibrik a macaronok törékenységét és kifinomultságát tükrözik és nem csak a bolt egyik falát borítják, de visszaköszönnek a dobozokon ...
Nárcisz Birtok
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből ...
Suhajda Cukrászda és Csokoládémanufaktúra Budaörs
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, ...
Tündérmajor Kecskefarm Gyűrűfű
Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket ...
Vámosi Sajtház
Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. ...