Vendéglátás
PROGRAMHELYEK
Antal Pincészet Baja
Családi pincészetünk a Hajós-Bajai és a Szekszárdi borvidéken elhelyezkedő 23 hektárnyi területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, Chardonnay, Olasz rizling, Sauvignon blanc, Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Örömmel fogadjuk a ...
Anytime Étterem és Kávézó Budapest
Valószínűleg előfordult már Veled is, hogy “csak úgy” ennél valami finomat. Valami olyat, ami bármikor jól esne…Nem kell alkalmat keresned ahhoz, hogy nálunk ebédelj, vagy vacsorázz. Hozzánk bármikor betérhetsz.
Apacuka Kávéház Étterem Budapest
Van egy hely a belvárosban, ahol a nyüzsgéstől egy lépésre évezheted a mediterrán hangulatot, a friss házi tésztákat és szezonális különlegességeket, a lámpafüzéres nyárestéket, a leanderes madárcsicsergést és a legfinomabb borokat. Nálunk igazi dolce vita az élet, amibe érdemes belekóstolni! Az ...
Ape Regina Restaurant & Bar Budapest
Vendégeink az egyedülálló látványkonyha mellett a belső terek különleges forma- és színvilágában is gyönyörködhetnek, ha ellátogatnak hozzánk. Széles választékunk magában foglalja a tradicionális, valamint a dél-olasz és mediterrán konyha remekeit is. Gazdag büféválasztékunk olasz előételeket, desszerteket, ...
ApróKertek Pincészet
Bor, kaland, ilyesmi. Borok a Velencei- tó mellől. Csak úgy, természetesen. Természet- és emberközpontú gazdálkodás, ahol a létrehozott érték nem cél, hanem eszköze a legmagasabb minőségű emberi kapcsolatok szolgálatának.
Apát Panzió & Hajdina Étterem Apátistvánfalva
Válasszon egy igazán meghitt, ám sokrétű kikapcsolódást kínáló éttermet és szállást az ország legnyugatibb csücskében! Lépjen ki a hétköznapokból, legyen panziónk vendége és éttermünk kulináris élvezeteinek kóstolója! A panzió egy 7 hektáros őspark ölelésében, gyönyörű zöld környezetben található. A pihenés, ...
Arany Hordó Étterem
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A ...
Arany Kakas Fogadó
Az Arany Kakas Fogadó és Étterem neve napjainkra már összefonódott Pétervásárával, hiszen évtizedek óta magas színvonalon szolgálja ki az ide betérők igényeit. Széles választékkal, minőségi szolgáltatásokkal és sok figyelmességgel szeretnénk örömet okozni mindenkinek, mert családias hangulatú ...
Arany Kaviár Étterem
Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a ...
Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr
Az Arany Szarvas Fogadó csodás elhelyezkedésének köszönhetően kiemelkedik Győr szálláshelyei közül. Kevés magyar város büszkélkedhet egy festői szigettel belvárosának szívében, s Győr ezek közé tartozik. A Rába ölelésében elnyúló Radó-sziget igazi ékszerdoboz azok számára, akik szeretik a történelmi ...
PR-CIKKEK, HÍREK
Neked mennyit ér egy felejthetetlen gasztronómiai program?
Az étkezés több, mint pusztán az éhség csillapítása – egy gasztronómiai élmény képes összekötni az embereket, maradandó emlékeket teremteni, és érzékeinket új szintre emelni. Gondolj csak bele: milyen gyakran emlékszel vissza egy finom vacsorára egy különleges helyszínen, vagy arra a pillanatra, ... Bővebben
Ne csak fehér, zöld is legyen a karácsony!
A karácsony varázslatos időszak, a vásárok hangulatos fényekkel, finom illatokkal és egyedi ajándékokkal csábítják a látogatókat. Az ünnepi időszaknak azonban van kevésbé ragyogó oldala is: a hatalmas mennyiségű hulladék, amit elsősorban az egyszer használatos műanyag csomagolóanyagok okoznak. Egy ... Bővebben
Fine dining - Mi is az?
A fine dining egy olyan étkezési élményt jelent, amely a kulináris művészetek legmagasabb szintjét képviseli. Az ilyen éttermekben a gasztronómia nem pusztán étkezés, hanem egy átfogó tapasztalat, amely az étel minőségén, annak tálalásán, az atmoszférán és a kiszolgálás színvonalán alapul. Bővebben
A modern kemencékben rengetegféle finomság készülhet
Napjainkban divatba jött nemcsak a szabadtéri sütés-főzés, a grillezés, hanem a hagyományosnak számító kemencében történő sütés is, igaz, nem csupán a korábbi formában, hanem például modern pizzasütő kemencében. Bővebben
Összefér-e az ételrendelés és az egészséges életmód?
Az egészséges életmód egyik alappillére, hogy az elfogyasztott ételeket a szervezetünk számára megfelelő és egészséges ételekből válogassuk össze. Az alapvető téziseket szinte mindenki unalomig ismeri, hogy lehetőleg minél kevesebb legyen egy étkezésen belül a feldolgozott élelmiszer, valamint magas ... Bővebben
Édes csábítások kiállítása: Hűtővitrinek és süteményes pultok a cukrászdákban
Nemcsak cukrászdákban, hanem bármely más cukrászipari termékeket is forgalmazó kiskereskedelmi vendéglátóipari-egységekben szükség lehet a sütemények, szendvicsek biztonságos tárolására és vendégcsalogató, ízléses kiállítására. Segítünk átgondolni, milyen típus illeszkedik leginkább vállalkozása ... Bővebben
Az ételízesítő és annak típusai
Az ételízesítők már évtizedek óta fontos elemei a világ konyháinak. Igazán élvezetessé teszik az ételeket, amikhez hozzáadjuk, gazdagabbá, selymesebbé varázsolva az ízeket. A vasárnapi húsleves, a sült húsok és a főtt rizs is meghálálja a használatát. Lássuk, hogy mit is érdemes tudni az ... Bővebben
Ha whiskykóstolás, akkor Glencairn pohár – mutatjuk, hogy miért
Ebben a bejegyzésben habár whiskykóstolásról lesz szó, ellenben a folyékony tartalom helyett a Glencairn pohár hozzáadott értékére igyekszünk ráirányítani a figyelmet. Merthogy a whiskykóstolás kifogástalan minőségéhez igencsak sok múlik magán a pohárválasztáson. Bővebben