Vendéglátás
PROGRAMHELYEK
Alpokalja Panzió - Étterem Kőszeg
Nyugat-Magyarországon, Kőszegen, e gyönyörű történelmi kisvárosban az osztrák határtól 4 km-re 25 szobával – 70 fős szálláskapacitással - várjuk Vendégeinket. Szobáink nagy részének ablakaiból a Kőszegi-hegység fenséges vonulataira és az itt csörgedező Gyöngyös patakra láthatnak a hozzánk érkező Vendégeink. A ...
Aquatherma Termálfalu és Kemping Zalaegerszeg
A zalaegerszegi Aquacity Vízicsúszda és Élménypark szomszédságában épült a festői szépségű létesítmény, mely környezetét és sokszínűségét tekintve egyaránt méltán említhetjük egy lapon, más nyugat-európai kempingekkel. Zalaegerszeg peremén, a Gébárti-tó és erdők ölelésében, a Termálfürdő és az ...
Aranykalász Étterem, Panzió és Sörbár Szentes
A közel száz éve alapított `Aranykalász Étterem`, 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különböző ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az `Aranykalász ...
Aranypart Hotel Étterem Fadd
Az Aranypart Hotel Étterem Dombori központjában, közvetlenül a Duna-holtág partján található. Kedvelt üdülőhely télen-nyáron.
Aranyponty Halászcsárda Rétimajor
Rétimajor hajdani víztornya, bognár-, és kovácsműhelye az eredeti fafödémes szerkezet felújításával egy 40 fős étteremmé lett átalakítva. Vendégeinket tájjellegű halas, vadas és hagyományos magyaros ételekkel és finom borainkkal várjuk.
Aranyszarvas Panzió és Kávézó Abádszalók
Az Aranyszarvas Panzióban 9 légkondícionált szoba várja vendégeit. A kertben bográcsozási és grillezési lehetőség, játszótér, kamerával megfigyelt zárt parkoló.
Balogh Pince Pécsely
A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, ...
Board Game Café Budapest
Budapest első társasjátékos kávézója. A tulajdonosok missziójuknak tekintik, hogy minél többen éljék át segítségükkel a közös játék önfeledt örömét. Természetesen remek kávék és ízletes szendvicsek, kézműves házi sütemények is kóstolhatók itt. Ha Ön is szeret játszani, jó helyen jár, nálunk ...
Boglárka Panzió Étterem Mezőkövesd
A Boglárka Panzió-Étterem a matyó népművészetéről híres Mezőkövesd városától 3 kilométerre fekvő Zsóry-fürdőn található.
Borostyán Pince
A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.
PR-CIKKEK, HÍREK
Neked mennyit ér egy felejthetetlen gasztronómiai program?
Az étkezés több, mint pusztán az éhség csillapítása – egy gasztronómiai élmény képes összekötni az embereket, maradandó emlékeket teremteni, és érzékeinket új szintre emelni. Gondolj csak bele: milyen gyakran emlékszel vissza egy finom vacsorára egy különleges helyszínen, vagy arra a pillanatra, ... Bővebben
Ne csak fehér, zöld is legyen a karácsony!
A karácsony varázslatos időszak, a vásárok hangulatos fényekkel, finom illatokkal és egyedi ajándékokkal csábítják a látogatókat. Az ünnepi időszaknak azonban van kevésbé ragyogó oldala is: a hatalmas mennyiségű hulladék, amit elsősorban az egyszer használatos műanyag csomagolóanyagok okoznak. Egy ... Bővebben
Fine dining - Mi is az?
A fine dining egy olyan étkezési élményt jelent, amely a kulináris művészetek legmagasabb szintjét képviseli. Az ilyen éttermekben a gasztronómia nem pusztán étkezés, hanem egy átfogó tapasztalat, amely az étel minőségén, annak tálalásán, az atmoszférán és a kiszolgálás színvonalán alapul. Bővebben
A modern kemencékben rengetegféle finomság készülhet
Napjainkban divatba jött nemcsak a szabadtéri sütés-főzés, a grillezés, hanem a hagyományosnak számító kemencében történő sütés is, igaz, nem csupán a korábbi formában, hanem például modern pizzasütő kemencében. Bővebben
Összefér-e az ételrendelés és az egészséges életmód?
Az egészséges életmód egyik alappillére, hogy az elfogyasztott ételeket a szervezetünk számára megfelelő és egészséges ételekből válogassuk össze. Az alapvető téziseket szinte mindenki unalomig ismeri, hogy lehetőleg minél kevesebb legyen egy étkezésen belül a feldolgozott élelmiszer, valamint magas ... Bővebben
Édes csábítások kiállítása: Hűtővitrinek és süteményes pultok a cukrászdákban
Nemcsak cukrászdákban, hanem bármely más cukrászipari termékeket is forgalmazó kiskereskedelmi vendéglátóipari-egységekben szükség lehet a sütemények, szendvicsek biztonságos tárolására és vendégcsalogató, ízléses kiállítására. Segítünk átgondolni, milyen típus illeszkedik leginkább vállalkozása ... Bővebben
Az ételízesítő és annak típusai
Az ételízesítők már évtizedek óta fontos elemei a világ konyháinak. Igazán élvezetessé teszik az ételeket, amikhez hozzáadjuk, gazdagabbá, selymesebbé varázsolva az ízeket. A vasárnapi húsleves, a sült húsok és a főtt rizs is meghálálja a használatát. Lássuk, hogy mit is érdemes tudni az ... Bővebben
Ha whiskykóstolás, akkor Glencairn pohár – mutatjuk, hogy miért
Ebben a bejegyzésben habár whiskykóstolásról lesz szó, ellenben a folyékony tartalom helyett a Glencairn pohár hozzáadott értékére igyekszünk ráirányítani a figyelmet. Merthogy a whiskykóstolás kifogástalan minőségéhez igencsak sok múlik magán a pohárválasztáson. Bővebben