Mádi Sajt
A Mádi Sajtmanufaktúra prémium tejből készült specialitásokat állít elő. Mádon egy keskeny utcában van a sajtműhely, ahol megkóstolhatók és megvásárolhatók a termékek.
Naponta 150 liter tejet dolgozunk fel, a tej kétharmadából félkemény sajtot készítünk, amelyet pincében érlelünk és hetente sós barackpálinkával törölgetünk. Készítünk továbbá sajt bonbonokat, amit különböző fűszerekben, magvakban forgatunk. Sajttortánk sűrű joghurtból, kéksajt aszú kocsonyával készítjük.
A tejet adó tehenek Bodrogkeresztúrban legelnek a Bodrog partján, tájvédelmi körzetben. A tejet rendszeresen a Gödöllői kutatóintézetben ellenőrzik.
SAJTKÓSTOLÓ
Szeretnénk, ha minden sajtkülönlegességünket megismerhetnéd.
Ezért lehetőséget nyújtunk csoportok részére, hogy sajtkóstoló eseményeken vehessenek részt nálunk.
10 – 30 főig várjuk csoportok jelentkezését.
2025.01.01 - 2025.12.31 |
Demetervin Pincészet Mád
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus ...
Kardos és Fia Szőlőbirtok Mád
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú ...
Koppány-Forgács Pincészet Mád
Borpince élőzenével, borkóstolás, pincelátogatás.
Made in Mád
Tarts tehát velünk Mádra, ebbe a gyönyörű ékszerdobozba, a Tokaji borvidék közepén. Isteni borok, gasztronómia, kultúra és egy lehengerlő vidék vár. A Made in Mád folyamatosan azon dolgozik, hogy minden látogató megtalálja Mádon a számára legjobb időtöltést. Legyen szó egynapos programról, egész hétvégés ...
Mádhill Borászat
A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos ...
Orosz Gábor Pincészet és Vendégház Mád
Szép környezetben, Mád szívében várjuk vendégeink érkezését igényes, vidéki hangulatú apartmanjainkba. A szobák televízióval, vezetéknélküli internetkapcsolattal, minikonyhával és saját ellátásra alkalmas háztartási eszközökkel felszereltek. Az ablakok csendes kertre nyílnak, teraszunk pedig kiválóan ...
Szarka Vendégház és Pince Mád
Célunk az olyan természethű borok készítése, melyek a mádi területekre jellemző karakteres, ásványos, határozott savkarakterrel rendelkező ízvilágot bemutatják. Bisztrónk a pince referencia étterme, melyet azért hoztunk létre, hogy a pincészet borait méltóképpen bemutathassuk, ugyanis hiszünk abban, hogy ...
Szepsy Pincészet Mád
Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb ...
TR Művek
A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár ...
Takács Szőlőbirtok és Pincészet Mád
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! ...