ESEMÉNYEK
Debreczeni Zamat Fesztivál 2025. Gasztro-élmény fesztivál a Nagyerdőben 2025. szeptember 12. (péntek) - 2025. szeptember 14. (vasárnap)
A Debreczeni ZAMAT Fesztivál 2025-ben is várja vendégeit, a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadionnál szeptember 12 és 14. között. Debrecen legismertebb éttermeivel, ízletes pálinkákkal, borokkal, kézműves sörökkel, országunk jellegzetes ételeivel és egész napos színes ...
PROGRAMOK
Csapatépítés tréning a Gombosi Pálinkafőzőben üzemlátogatással, pálinkakóstolással 2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)
A Gombosi Pálinkafőző az egykori hercegi Grassalkovich-család, majd Koronauradalom nagygombosi birtokán főzik a kiváló alapanyagból készült Gombosi Pálinkát. Pálinkafőzdénkben szeretettel várjuk a csapatépítő programra érkezőket. Pálinkafőzdénk maximum 40 ültetett fő befogadására alkalmas, önálló ...
Céges buli rendezvény pálinkafőzdénkben üzemlátogatással és pálinkakóstolással 2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)
A Gombosi Pálinkafőző az egykori hercegi Grassalkovich-család, majd Koronauradalom nagygombosi birtokán főzi a kiváló alapanyagból készült Gombosi Pálinkát. Pálinkafőzdénkben szeretettel várjuk a céges bulira érkezőket. Pálinkafőzdénk maximum 40 ültetett fő befogadására alkalmas, önálló konyhával, ...
Hogyan készül a pálinka? Üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében 2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)
A valódi hungaricum-ot előállító üzletágunk, a Gombosi Pálinkafőző az egykori hercegi Grassalkovich-család, majd Koronauradalom nagygombosi birtokán főzi a kiváló alapanyagból készült Gombosi Pálinkát, ahol pálinkakóstolással egybekötött üzemlátogatásra is van lehetőség. Pálinkafőzőnk maximum 40 ...
Pálinka kóstoló program 5 féle pálinka kóstolással a Buti Pálinkaházban 2025.01.02. (csütörtök) - 2025.12.30. (kedd)
Kemenesalja lankáin termő gyümölcsökből nagy gondossággal elkészített kisüsti, minőségi pálinkáimat, a Jó Isten áldásával ajánlom minden Kedves Fogyasztó számára! A program a pálinka főző üzem bemutatásával indul, majd 5 fajta pálinka kóstolásával folytatódik.